Home » Sport » Shiteidoko Bârlad a cucerit șase medalii la Campionatul Național de Jiu – Jitsu

Shiteidoko Bârlad a cucerit șase medalii la Campionatul Național de Jiu – Jitsu

Shiteidoko Absoluto Bârlad a obținut zilele trecute șase medalii la Campionatul National de Jiu – Jitsu Bârlădeni au obținut o medalie de aur, două de argint și trei de bronz la Tecuci, la competiția organizată anul acesta de Clubul Sportiv Vipguard.

Cea mai importantă medalie cucerită, aurul, a venit în prima zi și a fost cucerită de Alexandru Rapan, care a obținut locul 1 la Fighting Juniori – 85 kg. Andrei Popa a obținut locul trei la Ne – Waza Juniori – 77 kg, iar Miruna Marinescu locul trei la Ne – Waza -57 kg aspiranți. În timpul celei de-a doua zi de concurs Andrei Popa a mai obținut o medalie, argintul, la Fighting Juniori -77kg. Sensei Bogdan Mazilu a obținut cel de-al doilea argint pentru clubul bârlădean la Seniori Fighting +94 kg. Alexandru Rapan a mai urcat și el încă o dată pe podium, după ce a fost al treilea la Ne Waza Juniori – 85kg.

Președinte și antrenor al clubului bârlădean, Bogdan Mazilu este absolvent al Academiei de Politie București, fiind Subcomisar și absolvent al Scolii Naționale de Antrenori. Este Centura Neagra 2 Dan Jiu-Jitsu tradițional, 1 Dan Judo și este Arbitru național Jiu – Jitsu IJJF și arbitru internațional IMMAF. Sub îndrumarea acestuia sportivii legitimați la clubul bârlădean au cucerit foarte multe medalii de-a lungul anilor. La Cupa României la Brazilian Jiu – Jitsu clubul bârlădean a cucerit anul trecut locul 1 pe echipe la -18 ani și a cucerit 11 medalii. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: