Home » Sport » Trei victorii și o înfrângere pentru handbaliști juniori vasluieni

Trei victorii și o înfrângere pentru handbaliști juniori vasluieni

La sfârșitul săptămânii trecute handbaliștii juniori vasluieni au disputat noi meciuri din cadrul sezonului regulat. Toate cele patru echipe sunt în cărți pentru calificarea la primul turneu semifinal.

Handbaliștii juniori I au învins vineri în deplasare la LPS Roman, scor 36 – 27, după ce la sfârșitul primei reprize aveau un avans de doar trei goluri (16 – 13). Victoria obținută le garantează adversari mai ușori la primul turneu semifinal.

LPS Vaslui ocupă locul doi, cu 34 de puncte, cu nouă mai puține decât liderul CS Știința Municipal Bacău. Următoarea clasată este LPS Suceava, care are 30 de puncte și a obținut o victorie în extremis etapa trecută. Diferența este suficient de mare, pentru că o victorie aduce două puncte. Pe ultimul loc calificabil se află LPS Piatra Neamț, cu 27 de puncte.

Elevii pregătiți de profesorul Liviu Gheorghiu mai au de disputat patru meciuri. Vor întâlni dumincă CS Știința Municipal Bacău 2, ocupanta locului cinci. Vasluienii vor mai întâlni și celelalte echipe clasate pe loc de calificare.

Echipa de handbaliști juniori II de la LPS Vaslui a suferit o înfrângere cu CSS Galați și a ratat șansa de a se apropia de gălățeni. Elevii lui Laurențiu Cozma ocupă locul trei, cu 23 de puncte, cu patru mai puține decât ocupanta locului doi. LPS Brăila continuă să ocupe primul loc, cu 29 de puncte, după ce a dispus de CSS Tecuci. LPS I. Balas Soter Buzau ocupă ultimul loc de calificare la primul turneu semifinal, cu 16 punce.

Juniorii II întâlnesc sâmbătă lanterna roșie CSS Tecuci. Sfârșitul sezonului regulat le e favorabil vasluienilor. Vor avea parte în continuare de un program ușor, cu meciuri împotriva echipelor clasate pe cinci și șase.

Handbaliștii juniori III de la LPS Vaslui au obținut un nou succes, scor 23 – 17 cu LPS Iași. Vasluienii conduc autoritar în clasament, cu 40 de puncte, nouă mai multe decât CSU Suceava. Elevii pregătiți de Liviu Gugleș au însă un meci în plus disputat. Pe locul trei se află LPS Piatra Neamț, cu 27 de puncte, iar LPS Suceava este ultima echipă pe loc calificabil, cu 21 de puncte. LPS Vaslui va întâlni duminică LPS Piatra Neamț.

ACS Campionii Vaslui a obținut o victorie importantă cu LPS Botoșani, scor 28 – 17. Elevii profesorului Gheorghe Mogâldea au 19 puncte și sunt la două puncte distanță de participarea la primul turneu semifinal. ACS Campionii Vaslui va întâlni duminică CSU Suceava, ocupanta locului doi. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: