Home » Sport » Sporting Juniorul Vaslui, pepinieră și pentru naționala de fotbal Under 15

Sporting Juniorul Vaslui, pepinieră și pentru naționala de fotbal Under 15

Robert Ciobanu, unul dintre cei mai buni jucãtori ai grupei 2002 de la Sporting Juniorul Vaslui, este în lotul naționalei de fotbal U15 a României. Atacantul pregătit de Cristi Bejan e în cărți pentru a juca astăzi, la Piatra-Neamt, un meci de pregătire împotriva echipei Moldovei U15.

Sporting Juniorul 2002 a cucerit titlul de campioanã nationalã la juniori D în urmă cu doi ani. Este lider autoritar în campionatul judetean de fotbal – Under 15, cu nu mai puțin de 37 de goluri marcate.

Reprezentativa României U15 a mai disputat marți un meci cu echipa similară a Republicii Moldova, terminat la egalitate, scor 1 – 1. Egalarea a venit în minutul 77, atunci când rezerva Cătălin Cârjan a marcat cu un șut de la 15 metri. Duelul cu Moldova a fost primul meci oficial al selecționatei formate din jucători născuți în anul 2002.

Sporting Juniorul a avut trei jucători convocați și la echipa națională de fotbal U16. Este vorba despre fundașul Marcel Chiorean și mijlocașii Gelu Grigoraș și Aurel June, care au evoluat împotriva reprezentativelor Ciprului și a Italiei. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: