Home / Justitie / Tâlhar din Bârlad, pus sub control judiciar

Tâlhar din Bârlad, pus sub control judiciar

Un bărbat în vârstă de 28 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie, a fost identificat și reținut de polițiștii bârlădeni. Acesta a fost prezentat ieri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad.

Ionuț P. a deposedat prin violență o tânără în vârstă de 22 de ani de telefonul mobil. Întâmplarea s-a petrecut în seara de 27 noiembrie 2016, pe strada Alexandru Ioan Cuza , din Bârlad. În urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Bârlad tânărul a fost identificat și a fost reținut pe o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie. Parchetul a dispus apoi împotriva sa măsura controlului judiciar. Ulterior comiterii faptei, bărbatul, prin intermediul unui cunoscut, a valorificat la o casă de amanet telefonul sustras. Intermediarul și-a oprit o parte din suma de 450 lei, obținută în schimbul telefonului.

Prejudiciul creat prin comiterea tâlhăriei, aproximat la 1.250 lei, a fost recuperat de polițiști, telefonul mobil fiind restituit persoanei vătămate. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Incendiu de proporții în comuna Oltenești. Peste 200 de hectare de vegetație uscată, distruse de flăcări

Peste 200 de hectare de vegetație uscată au fost ...

Peste două tone de furaje, mistuite de flăcări într-un incendiu la Todirești. Pompierii au reușit salvarea locuinței

Peste două tone de furaje au fost mistuite de ...

Panică într-un bloc din Vaslui, în urma unui incendiu. 17 persoane au fost evacuate, trei dintre acestea ajungând la spital

Șaptesprezece locatari dintr-un bloc din zona gării din municipiul ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: