Home / Social / ULTIMA ORA! Descoperire macabră la Halta Dodești: o bătrână a fost găsită moartă pe un câmp, într-o baltă formată de la topirea zăpezii

ULTIMA ORA! Descoperire macabră la Halta Dodești: o bătrână a fost găsită moartă pe un câmp, într-o baltă formată de la topirea zăpezii

Răzvan CĂLIN

Trupul neînsuflețit al unei femei în vârstă a fost descoperit zăcând pe un drum agricol de la marginea satului Halta Dodești, comuna Viișoara. Descoperirea macabră a fost făcută de un localnic care în jurul orei 7 tocmai trecea prin zonă. Omul a alertat prin 112 autoritățile și în scurt timp la fața locului au ajuns echipaje de poliție și de la Stația de Ambulanță Bârlad. Locul unde zăcea cadavrul este acoperit, pe o porțiune de circa 12 metri lungime, de apa rezultată în urma topirii zăpezii.

”În urma cercetărilor efectuate de colegi, s-a stabilit că femeia în cauză este o localnică în vârstă de 82 de ani, din satul Halta Dodești. Ea locuia împreună cu un nepot de al ei. Acesta a declarat că în cursul după-amiezei de ieri (joi, 23 februarie, n.r.) bătrâna a plecat de acasă. Cum femeia obișnuia deseori să meargă în vizită la diferite rude sau cunoștințe (atât din sat, cât și din satele învecinat), nimeni nu a bănuit că s-ar putea întâmpla ceva rău. Observând că odată cu venirea serii nu a mai revenit acasă, nepotul ei a început să o caute prin sat. Ulterior, s-a gândit că, probabil, femeia a rămas peste noapte la vreo rudă, așa cum obișnuia”, ne-a declarat agentul principal Loredana David, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Din păcate, astăzi dimineață femeia a fost găsită fără viață, pe drumul agricol de la marginea satului, în apropiere de calea ferată. Din primele investigații, s-a stabilit că nu sunt indicii care să inducă varianta că bătrâna ar fi fost victima vreunei infracțiuni comisă cu violență. Este foarte probabil ca, pe drum, bătrânei să i se fi făcut rău și, din nefericire, a decedat înainte de a ajunge acasă. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Morga Bârlad unde urmează a se efectua necropsia, expertiză care va stabili cu exactitate cauzele ce au provocat decesul bătrânei.

About Razvan Calin

x

Check Also

Tabăra pentru copii și tineri din Pădureni va fi recepționată în luna iunie 2020

de Dănuț CIOBANU  În luna iunie 2020, vor fi ...

Pandemia de coronavirus în județul Vaslui: 175 persoane în carantină; 3.632 persoane în izolare la domiciliu

de Dănuț CIOBANU  În data de 29 martie 2020, ...

Secția de Pediatrie din Bârlad a fost închisă

Veștile bulversante se țin lanț la Bârlad. După ce ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: