Google+
Home » Social » ULTIMA ORA! Descoperire macabră la Halta Dodești: o bătrână a fost găsită moartă pe un câmp, într-o baltă formată de la topirea zăpezii

ULTIMA ORA! Descoperire macabră la Halta Dodești: o bătrână a fost găsită moartă pe un câmp, într-o baltă formată de la topirea zăpezii

Răzvan CĂLIN

Trupul neînsuflețit al unei femei în vârstă a fost descoperit zăcând pe un drum agricol de la marginea satului Halta Dodești, comuna Viișoara. Descoperirea macabră a fost făcută de un localnic care în jurul orei 7 tocmai trecea prin zonă. Omul a alertat prin 112 autoritățile și în scurt timp la fața locului au ajuns echipaje de poliție și de la Stația de Ambulanță Bârlad. Locul unde zăcea cadavrul este acoperit, pe o porțiune de circa 12 metri lungime, de apa rezultată în urma topirii zăpezii.

”În urma cercetărilor efectuate de colegi, s-a stabilit că femeia în cauză este o localnică în vârstă de 82 de ani, din satul Halta Dodești. Ea locuia împreună cu un nepot de al ei. Acesta a declarat că în cursul după-amiezei de ieri (joi, 23 februarie, n.r.) bătrâna a plecat de acasă. Cum femeia obișnuia deseori să meargă în vizită la diferite rude sau cunoștințe (atât din sat, cât și din satele învecinat), nimeni nu a bănuit că s-ar putea întâmpla ceva rău. Observând că odată cu venirea serii nu a mai revenit acasă, nepotul ei a început să o caute prin sat. Ulterior, s-a gândit că, probabil, femeia a rămas peste noapte la vreo rudă, așa cum obișnuia”, ne-a declarat agentul principal Loredana David, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Din păcate, astăzi dimineață femeia a fost găsită fără viață, pe drumul agricol de la marginea satului, în apropiere de calea ferată. Din primele investigații, s-a stabilit că nu sunt indicii care să inducă varianta că bătrâna ar fi fost victima vreunei infracțiuni comisă cu violență. Este foarte probabil ca, pe drum, bătrânei să i se fi făcut rău și, din nefericire, a decedat înainte de a ajunge acasă. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Morga Bârlad unde urmează a se efectua necropsia, expertiză care va stabili cu exactitate cauzele ce au provocat decesul bătrânei.

Comments

comments

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: