Home » Justitie » Prefectul Isabel Bogdan i-a oferit o diplomă de apreciere comandantului CMJ Vaslui, cu ocazia trecerii în rezervă a acestuia

Prefectul Isabel Bogdan i-a oferit o diplomă de apreciere comandantului CMJ Vaslui, cu ocazia trecerii în rezervă a acestuia

Prefectul Isabel Bogdan și subprefectul Mircea Gologan au participat ieri la ceremonia de predare-primire a comenzii, la Centrul Militar Județean (CMJ) Vaslui. În prezența comandantului Centrului Militar Zonal Vrancea, colonel Mărgărit Puflea, a avut loc ceremonia prilejuită de trecerea în rezervă și avansarea la gradul de colonel a comandantului Centrului Militar Județean Vaslui, Florinel Dănuț Rusu. Cu acest prilej, prefectul i-a adresat proaspătului rezervist cuvinte de mulțumire pentru buna colaborare instituțională, oferindu-i, totodată, o diplomă de apreciere.
„Gânduri și cuvinte frumoase la încununarea carierei profesionale prin pensionare domnului colonel Florinel Dănuț Rusu. Grație staturii și prestanței cazone, a spiritului calm, cu metode și sistem de lucru nemțesc, vă bucurați permanent de recunoștința Instituției Prefectului-județul Vaslui, primind respectuoase dovezi de stimă de la cei ce formează o adevărată școală a maturității, al cărei magistru ați fost și sunteți”, a spus prefectul Isabel Bogdan.
Cel care a predat ștafeta la conducerea CMJ s-a arătat foarte emoționat că trebuie să iasă la pensie după mai bine de 40 de ani de activitate în cadrul structurilor Ministerului Apărării Naționale. „Este emoționant pentru mine că, după aproape 41 de ani de activitate în cadrul structurilor MApN și cele șase luni la conducerea CMJ Vaslui, trebuie să trec în rezervă. Ies la pensie cu speranța că am creat momente frumoase în cadrul comunității. Le mulțumesc celor din conducerea administrației locale și județene, cu care am avut o colaborare instituțională de excepție”, a declarat fostul șef al CMJ Vaslui, Florinel Dănuț Rusu.
Comandantul eșalonului superior a prezentat pe scurt activitatea și evoluția în carieră a colonelului Florin Dănuț Rusu, a dat citire mesajului de mulțumire adresat de ministrul Apărării Naționale, Gabriel-Beniamin Leș, pentru modul cum acesta și-a îndeplinit îndatoririle cât a servit patria sub drapel, apoi i-a înmânat documentele de evidență ca rezervist militar, dorindu-i multă sănătate și pensie lungă.
Florin Dănuț Crețu a primit și Semnul Onorific în Serviciul Patriei, clasa 1, pentru cei peste 40 de ani de activitate militară. Mesaje de felicitare au mai transmis președintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, și primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl.
La comanda unității a fost împuternicit locotenent-colonel Dan Pintilie, actualul șef de Stat Major al CMJ Vaslui. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: