Home » Invatamant » Alcoolemie de 2,16 la mie pentru elevul de 14 ani din Huși transportat cu ambulanța la spital după ce i s-a făcut rău în timpul orelor

Alcoolemie de 2,16 la mie pentru elevul de 14 ani din Huși transportat cu ambulanța la spital după ce i s-a făcut rău în timpul orelor

Elevul de 14 ani din Huși, transportat cu ambulanța la spital după ce i s-a făcut rău în timpul orelor de curs, avea o alcoolemie de 2,16 g/litru alcool pur în sânge, au stabilit medicii în urma analizelor de laborator, de aproape trei ori peste limita legală permisă în cazul șoferilor depistați în trafic de poliție.

Specialiștii Spitalului Municipal Huși au determinat o alcoolemie de 2,16 g/litru alcool pur în sânge pentru elevul de 14 ani internat, marți după-amiază, după ce i s-a făcut rău pe holurile școlii unde se afla la cursuri. Valoarea descoperită în urma analizelor de laborator este de aproape trei ori peste limita legală permisă în cazul șoferilor depistați în trafic sub influența alcoolului.

Reprezentanții Școlii ”Mihail Sadoveanu” Huși nu au reușit să stabilească ce băuturi a consumat elevul înainte de a ajunge la școală. ”Copilul nu este cunoscut ca un elev problemă, locuind cu bunica sa care se ocupă de creșterea și îngrijirea minorului. Elevul susține că nu a băut în școală și nici că nu-și mai amintește ce anume ar fi consumat și, mai ales, cu cine”, ne-au precizat șefii Inspectoratului Școlar Județean Vaslui.

Copilul de 14 ani, elev în clasa a VIII-a, va fi dus la cabinetul de consiliere al unității de învățământ în momentul în care va reveni la cursuri.
Băiatul a ajuns cu ambulanța la spital, marți după-amiază, după ce i s-a făcut rău în timp ce se afla pe holurile școlii din Huși unde învață. Elevul a fost descoperit de către secretara unității de învățământ, care a sunat la numărul de urgență 112 și a solicitat o ambulanță. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: