Home » Invatamant » „Ziua porților deschise”, la Liceul Tehnologic „Petru Rareș” din Bârlad

„Ziua porților deschise”, la Liceul Tehnologic „Petru Rareș” din Bârlad

Liceul Tehnologic Petru Rareș din Bârlad și-a prezentat oferta educațională chiar în prima zi a primăverii. Miercuri, 1 martie, preț de câteva ore, sălile de clasă au devenit neîncăpătoare. Copii și părinți veniți la ziua porților deschise au fost informați în legătură cu atuurile pe care unitatea școlară le are, pentru a-i convinge pe aceștia să-și înscrie micuții la clasa pregătitoare.

Pentru anul școlar 2017-2018 liceul Tehnologic „Petru Rares” va avea o singură clasă pregătitoare și încă de pe acum școala a început sa își facă reclamă în rândul părinților ai căror copii vor întruni la toamnă condițiile de înscriere la clasa pregătitoare. Au fost distribuite invitații în cartierele din jur și la grădinița din zona Munteni.

Ziua porților deschise a fost un prilej foarte bun de a fi contactați de părinții ce vor sa își înscrie copiii la clasa pregătitoare, dar și pentru noi o oportunitate de a-i cunoaște. În această perioadă se desfășoară în toată țara Ziua Porților Deschise pentru elevii din învățământul primar, iar școala noastră a ales ziua de 1 martie pentru a oferi informații despre condițiile existente la «Petru Rareș», despre dotare și despre performanțele școlare ale elevilor de aici. Liceul Tehnologic «Petru Rareș» este o unitate de învățământ în care cea mai mare parte a elevilor provine din medii defavorizate. Este o realitate pe care nu o ascundem, dar care nu ne-a împiedicat pe noi cadrele didactice de aici, învățători și profesori, să lucrăm cu elevii și să obținem rezultate bune și foarte bune. Nu de puține ori, elevi ai școlii noastre au obținut premii la nivel local, județean și național. Părinții care vor hotărî să își dea copiii la clasa pregătitoare trebuie sa știe că micuții vor fi pe mâini bune.”, ne-a declarat prof. Olimpia Tănase, directoarea Liceului Tehnologic „Petru Rareș” din Bârlad.

Părinții veniți la „Ziua Porților Deschise” au asistat la un concurs de cultură generală pentru a vedea cât de bine sunt pregătiți elevii din ciclul primar, au urmărit un program artistic și au participat alături de copiii lor la alte activități de dezvoltare nonformală, de acumulare a cunoștințelor prin joc, și au rămas impresionați de prestația elevilor din liceu. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: