Home » Justitie » Bărbat arestat pentru tentativă de viol după ce a încercat să abuzeze sexual o fată de opt ani, pe care a ademenit-o cu dulciuri

Bărbat arestat pentru tentativă de viol după ce a încercat să abuzeze sexual o fată de opt ani, pe care a ademenit-o cu dulciuri

Un bărbat de 64 de ani, din Fălciu, a fost arestat de Judecătoria Bârlad pentru tentativă de viol, după ce a încercat să abuzeze sexual o fată de opt ani, pe care a ademenit-o cu dulciuri. Copila a fost salvată de către părinți, care au găsit-o pe fiica lor dezbrăcată în casa vecinului lor, și acesta în pielea goală.

Bătrânul ar fi încercat să o violeze pe copila de opt ani, fiica unor vecini, în locuința sa din localitatea Fălciu. Fata a fost luată de către Adrian Țuțu din fața porții casei părinților, acolo unde se juca cu alți copii, după ce a ademenit-o cu dulciuri. Ajunsă cu fata în casa sa, bărbatul a dezbrăcat-o, cu intenția de a o abuza sexual. Însă, în acel moment, în locuință au intrat părinții copilei, îndrumați de către copiii cu care fiica lor se aflase anterior la joacă. Alertați de către părinței fetei prin numărul de urgență 112, polițiștii au intervenit și l-au reținut pe bărbatul de 64 de ani.

În urma sesizării primită, polițiștii Secției 5 Murgeni efectuează cercetări sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad pentru comiterea infracțiunii de tentativă de viol”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Alina Tonică.

Adrian Țuțu a fost prezentat în instanță, la Judecătoria Bârlad, iar magistrații au emis mandat de arestare preventivă pentru tentativă de viol. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: