Home » Justitie » Biciclist ”aghesmuit” bine, accidentat într-un sens giratoriu de o mașină condusă de un șofer care nu i-a acordat prioritate

Biciclist ”aghesmuit” bine, accidentat într-un sens giratoriu de o mașină condusă de un șofer care nu i-a acordat prioritate

Un biciclist în vârstă de 60 de ani a ajuns la spital cu traumatism la nivelul feței după ce, băut fiind, a fost lovit de o mașină într-un sens giratoriu din municipiul Vaslui. Polițiștii l-au găsit vinovat pe șofer, care nu i-a acordat prioritate victimei în sensul giratoriu.

Accident care putea să aibă un final tragic, în sensul giratoriu din zona ICIL, același unde, la sfârșitul anului trecut, o tânără și-a pierdut viața după ce a fost lovită în cap de un indicator rutier doborât de o mașină. De această dată, un biciclist a fost trântit pe șosea de un autoturism condus de un șofer de 52 de ani, care nu i-a acordat prioritate victimei încadrată deja în sensul giratoriu. În urma accidentului, biciclistul a suferit un traumatism cranio-facial, fiind transportat cu o ambulanță la Spitalul Județean de Urgență Vaslui.

Atât conducătorul auto cât și biciclistul au fost testați cu aparatul etilotest. Rezultatul indicat a fost negativ pentru șofer și de 0,58 mg/litru alcool pur în cazul victimei accidentului”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Alina Tonică.

Polițiștii au întocmit dosar penel pe numele șoferului pentru vătămare corporală din culpă. De asemenea, biciclistul a fost amendat contravențional pe motiv că circula băut în trafic. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: