Home » Social » Surpriză de proporții la sfârșit de săptămână: Fuego vine la Bârlad

Surpriză de proporții la sfârșit de săptămână: Fuego vine la Bârlad

Vineri, 10 martie, bârlădenii sunt așteptați la primul bal al artelor organizat la ei în oraș, un bal caritabil care-l va avea ca amfitrion pe Paul Surugiu – Fuego. Sub motto-ul „Iubirea înflorește primăvara”, îndrăgitul artist vă invită de la ora 19 la Salonul „Royal”, la un eveniment caritabil și muzical, la o seară de neuitat.

Dacă până acum bârlădenii l-au cunoscut doar ca interpret de muzică ușoară pe Paul Surugiu, vineri vor avea ocazia să îl descopere și ca artist plastic. Vor fi expuse zeci de picturi, în care vedetele vor fi florile și peisajele. O parte din fondurile obținute din vânzarea operelor sale va fi destinată sprijinirii unor artiști mari ai României aflați în dificultate, dar și premierii a șapte bârlădeni, patru tinere talente și trei personalități bârlădene remarcabile.

Cei prezenți la evenimentul inedit vor putea savura un meniu select în compania muzicii romantice cu care ne-a obișnuit Fuego. Invitațiile la balul artelor se găsesc la sediul Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP), intrarea la Salonul „Royal” făcându-se doar pe baza acestora.

Bârlădenii se pot reîntâlni cu Fuego și pe 15 martie, la Teatrul „Victor Ion Popa”, unde va susține concertul „Lăsați-mi muzica!”, ce marchează 10 ani de turnee în țară. Spectacolul va începe la ora 19.00, iar costul unui bilet va fi de 60 de lei. Biletele sunt puse în vânzare tot la sediul CARP Bârlad. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: