Home » Justitie » Autovehicul radiat din circulație de autoritățile din Olanda, descoperit la Vama Albița

Autovehicul radiat din circulație de autoritățile din Olanda, descoperit la Vama Albița

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița au depistat, vineri, un bărbat care conducea un autovehicul radiat din circulație de autoritățile olandeze.

Gheroghe F, cu cetățenie română și moldovenească, a vrut să treacă frontiera la volanul unui autovehicul marca Mercedes, pe care avea aplicate plăcuțe de înmatriculare provizorii olandeze. Existând suspiciuni cu privire la valabilitatea numerelor de înmatriculare, polițiștii au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că autovehiculul marca Mercedes a fost radiat din circulație de autoritățile din Olanda pe 1 februarie.

“Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a achiziționat autovehiculul din Olanda, plătind suma de 4.000 euro și că nu avea cunoștință despre faptul că autovehiculul nu mai avea drept de circulație. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat”, ne-a declarat Irina Mirică, purtător de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: