Home / Sport / Internazionale Traian, singura echipă neînvinsă în Campionatul de futsal U19

Internazionale Traian, singura echipă neînvinsă în Campionatul de futsal U19

Echipa de futsal Internazionale Traian Vaslui U19 a început în forță returul și a învins pentru a doua oară campioana en-titre CSM Politehnica Iași. Meciul a fost spectaculos și a oferit spectatorilor nu mai puțin de 13 goluri. Favorita noastră a dispus de echipa ieșeană cu 8 – 5, la capătul unui meci extrem de disputat. A fost a șaptea victorie consecutivă pentru vasluieni, care sunt singurii cu un parcurs perfect până acum și un avans de 12 puncte față de ocupantele locurilor doi și trei.

Internazionale Traian conducea la pauză cu 4 – 1, dar a trebuit să își păstreze concentrarea pe toată durata partidei pentru a obține încă un rezultat fantastic. Sebastian Țârțârău a marcat de cinci ori, iar celelalte reușite au aparținut lui Alexandru Bădiț (2) și Vlăduț Dudău.

Din lotul echipei mai fac parte Ovidiu Olaru, Iulian Chiscã, George Andone, Alex Târtârãu, Andrei Chipcea, Robert Chirilã, Gabriel Cosovãt, Codrin Epure, Mihai Popa si Pavel Mãnãlãu.

Sănătatea Darabani a devansat-o pe CSM Politehnica Iași după ce a învins Futsal Ceahlăul Piatra Neamț cu 9 – 1. Nemțenii au rămas cu trei puncte, în urma înfrângerii suferite.

Internazionale Traian are un atac de milioane, cu 45 de goluri marcate, peste șapte pe meci. Dar stă foarte bine si pe faza defensivă, cu doar 19 goluri primite până acum. Duminică întâlnește Futsal Ceahlăul Piatra Neamț, pe teren propriu, în Sala Sporturilor din Vaslui. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Cluburile din România au fentat regulamentul UEFA și vor avea de suferit după ieșirea din starea de urgență: „Este o adevărată problemă”

Emilian Hulubei, președintele Asociației Fotbaliştilor Amatori si Nonamatori din ...

Daniel Ghiță se revoltă: „Nu muriți de COVID-19, muriți că nu mai aveți aer să respirați!”

Daniel Ghiță, cel mai bun kickboxer român, trage un ...

Biletul Zilei » 100% fotbal pentru profit!

Biletul Zilei de astăzi cuprinde trei selecții din fotbal ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: