Home » Sanatate » Două persoane rănite, una grav, după ce s-au răsturnat cu un camion încărcat cu lemne

Două persoane rănite, una grav, după ce s-au răsturnat cu un camion încărcat cu lemne

Două persoane au fost rănite, una grav, după ce s-au răsturnat, marți după-amiază, cu un camion încărcat cu lemne, pe un drumul dintre Tătărăni și Bălțați. Una dintre victime a fost scoasă din cabină cu ajutorul pompierilor, care au intervenit cu echipamentele de descarcerare.

Accidentul s-a petrecut pe un drum comunal din Tătărăni, după ce șoferul camionului, un bărbat de 35 de ani, a pierdut controlul asupra direcției și s-a răsturnat în afara șoselei. În urma accidentului, atât conducătorul mașinii cât și pasagerul din dreapta sa au fost răniți, acesta din urmă rămânând încarcerat în cabină. Șoferul a fost cel care sunat la numărul de urgență 112 și a solicitat intervenția Ambulanței.

Echipaje medicale deplasate la accident au constatat că șoferul a suferit un traumatism cranio-cerebral, în timp ce pasagerul din dreapta sa, un bărbat de 43 de ani, a suferit o fractură deschisă de gambă. Pentru scoaterea celei de-a doua victime, a fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare de la Secția Huși”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Petru Iftene.

Cei doi bărbați au fost transportați cu ambulanțele la Spitalul Municipal Huși. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili condițiile în care s-a petrecut accidentul. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: