Google+
Home » Invatamant » Școala ”George Tutoveanu” Bârlad a organizat Cupa Mărțișorului la Handbal!

Școala ”George Tutoveanu” Bârlad a organizat Cupa Mărțișorului la Handbal!

de Răzvan CĂLIN

Școala gimnazială ”George Tutoveanu” din Bârlad a organizat la sfârșitul săptămânii trecute Cupa Mărțișorului la handbal. Competiția s-a adresat în exclusivitate elevilor din ciclul primar (I – IV) și a fost organizată în colaborare cu Primăria Bârlad, toate meciurile derulându-se în sala de sport a școlii bârlădene. Pe lângă cele două echipe de juniori ale școlii organizatoare, la concurs au mai participat alte două echipe similare de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui, pregătite de antrenorul Liviu Gugleș.

”Competiția nu a fost una înscrisă în calendarul oficial al Federației Române de handbal, ci s-a dorit mai mult a fi o oportunitate de a verifica nivelul de pregătire al copiilor în vederea participării la Olimpiada Națională a Sportului Școlar (ONSS). S-au disputat câte două meciuri, dar scorul final nu a fost luat în calcul. Așa cum am ma spus, principalul scop al acestei competiții a fost să menținem copii în priză, să-i pregătim pentru partidele oficiale ce le vor disputa în cadrul ONSS”, ne-a declarat Mădălin Barbu, profesor de sport la Școala ”George Tutoveanu” Bârlad.

La finalul competiției, toți copiii participanți au fost recompensați cu câte o cupă, o diplomă și câte un pachet cu dulciuri.

Comments

comments

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: