Home » Sport » Atletico Vaslui are deplasare grea sâmbătă, când întâlnește ocupanta locului doi în Liga a III-a

Atletico Vaslui are deplasare grea sâmbătă, când întâlnește ocupanta locului doi în Liga a III-a

Atletico Vaslui are ocazia de a urca în clasament dacă reușește sâmbătă prima victorie din campionat în 2017. Elevilor pregătiți de Gabriel Crăciun nu le va fi însă deloc ușor, pentru că întâlnesc în deplasare AFC Hărman, ocupanta locului doi. Atletico Vaslui o urmează în clasament, cu două puncte mai puțin.

Cu mai bine de jumătate de echipă schimbată, fără golgheterii Hany Ragab și Valentin Buhăceanu, reprezentanta județului nostru a pierdut cu 0 – 1 etapa trecută. A fost un meci dificil, cu liderul AFK Miercurea Ciuc, dar pe care vasluienii îl puteau câștiga dacă Alexandru Bălțoi și Fodie Sambake ar fi convertit în gol ocaziile importante avute.

AFC Hărman a întâlnit în etapa precedentă ocupanta locului patru Știința Miroslava, într-un meci de-a dreptul spectaculos pentru spectatori. Ocupanta locului doi a condus cu 2 – 0 și 3 – 1, dar a reușit doar o remiză, scor 3 – 3.

Atletico Vaslui are nevoie de toate cele trei puncte puse în joc, dacă vrea să rămână în cărți pentru calificarea în Liga a II-a. Doar prima echipă clasată în cele cinci serii din Liga a III-a asigură promovarea, iar AFK Csikszereda Miercurea Ciuc s-a îndepărtat de Atletico Vaslui la șapte puncte. Ocupanta primului loc are meci acasă, cu CSM Roman, ocupanta locului șase. În tur meciul a fost extrem de disputat, iar echipa din Miercurea Ciuc a câștigat cu 2 – 1.
CS Știința Miroslava are tot 29 de puncte, ca și Atletico Vaslui și ar putea-o depăși dacă obține un rezultat mai bun în deplasarea de la CSM Pașcani, ocupanta locului 12.  Toate meciurile vor avea loc de la ora 15:00. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: