Home » Justitie » Permis de conducere fals, depistat la controlul de frontieră

Permis de conducere fals, depistat la controlul de frontieră

Polițiștii din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița au depistat un bărbat care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere fals.
Igor M., cu cetățenie română și Republica Moldova, a încercat să intre în țară miercuri prin Vama Albița, cu un permis de conducere fals, care avea însemnele autorităților din Republica Moldova. Bărbatul, în vârstă de 32 de ani, conducea un microbuz marca Mercedes.

Acesta a prezentat la controlul de frontieră documentele de identitate, dar polițiștii de frontieră i-au solicitat și permisul, după care au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au stabilit că documentul în cauză nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unui document autentic, fiind fals. Tânărul a declarat că nu are cunoștință că documentul prezentat la control este fals. Polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uz de fals”, a declarat pentru Est News inspector principal de poliție Irina Mirică, purtător de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: