Home / Justitie / Un turc a ajuns la Spitalul Bârlad cu tăieturi pe față și la gât!

Un turc a ajuns la Spitalul Bârlad cu tăieturi pe față și la gât!

de Răzvan CĂLIN

Ieri, medicii bârlădeni de la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) a spitalului din Bârlad i-au acordat primele îngrijiri unui cetățean turc care prezenta o plagă tăiată destul de urâtă în zona feței și a gâtului. Turcul, în vârstă de 38 de ani, a ajuns la spital în jurul prânzului, fiind adus de un prieten de al său, român.

Într-o primă fază, nimeni nu s-a putut înțelege prea bine cu rănitul, mai ales din cauza barierei lingvistice, căci el nu știa românește, iar medicii bârlădeni nici atât turcește. Oricum, prioritar a fost să-i acorde bărbatului îngrijirile medicale de rigoare.

”El a venit la noi însoțit de încă o persoană. Prezenta o plagă tăiată facială și în zona latero-cervicală stângă. Mai exact, avea o tăietură în zona obrazului stâng și la gât, în aceeași parte. S-a dispus imediat efectuarea de investigații medicale, pacientul fiind în momentul de față supus unui examen ORL”, ne-a declarat Adrian Gheorghiu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui.

În ciuda rănilor destul de urâte, starea de sănătate a cetățeanului turc era bună. Cât despre circumstanțele în care a suferit aceste răni, deocamdată nu se cunosc foarte multe. Din primele cercetări efectuate de polițiștii bârlădeni, se pare că ar fi vorba despre un accident casnic. Cetățeanul turc era în vizită la un prieten român, care locuiește într-o comună din apropierea Bârladului.

”Din ceea ce a povestit, pe scurt, amicul său român, cetățeanul turc ar fi fost rănit accidental de o coală de tablă. Nu se știe exact cum anume s-a întâmplat acest lucru. Colegii de la Bârlad vor efectua cercetări în acest sens pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs acest eveniment”, ne-a declarat agentul principal Alina Tonică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui.

Polițiștii bârlădeni vor verifica inclusiv dacă nu cumva cetățeanul turc să fi fost victima vreunei agresiuni.

About Razvan Calin

x

Check Also

Peste 200 de polițiști din județul Vaslui, mobilizați pe frontul anticoronavirus

La data de 26 martie 2020, situația epidemiologică din ...

Bătrânii vasluieni către Guvernul României: ”Suntem îngroziți de prețurile la alimente și medicamente!”

de Dănuț CIOBANU  Persoanele în vârstă din județul Vaslui ...

Începând de astăzi, românii care au nevoie să iasă din casă trebuie să prezinte autorităților fie o declarație pe propria răspundere, fie o adeverință de la angajator

Începând de astăzi, românii care au nevoie să iasă ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: