Home / Justitie / Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, Sorin Armeanu, implicat într-un accident învăluit în mister

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, Sorin Armeanu, implicat într-un accident învăluit în mister

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, Sorin Armeanu, a fost implicat, sâmbătă seară, într-un accident rutier petrecut pe raza comunei Miclești, eveniment în urma căruia nu s-au înregistrat victime. Poliția nu a vrut să ofere prea multe informații cu privire la eveniment și, mai ales, cine se face vinovat de producerea acestuia.

Eveniment rutier învăluit în mister, în care a fost implicat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, Sorin Armeanu. Accidentul s-a petrecut pe drumul național DN 24 Iași – Vaslui, mai exact în apropiere de intersecția cu drumul județean ce duce spre satul Miclești, în momentul în care șeful Parchetului Vaslui, aflat la volanul mașinii sale, s-a angajat în depășirea unui alt autoturism care intenționa să vireze spre stânga. Practic, cele două mașini s-au tamponat, însă fără a exista victime, susțin polițiștii.

În acest caz este vorba doar despre un eveniment rutier, fără a exista victime în urma coliziunii celor două autoturisme. Alte date pot fi oferite doar în baza Legii 544/2001 privind liberul acces la informațiile de interes public”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Alina Tonică.

Reprezentantul poliției nu a dorit să ne spună cine se face vinovat de producerea accidentului. Purtătorul de cuvânt a spus că aceste informații le vom obține în câteva zile, după ce solicitarea noastră scrisă va fi analizată de șeful Poliției Județene. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Incendiu de proporții în comuna Oltenești. Peste 200 de hectare de vegetație uscată, distruse de flăcări

Peste 200 de hectare de vegetație uscată au fost ...

Peste două tone de furaje, mistuite de flăcări într-un incendiu la Todirești. Pompierii au reușit salvarea locuinței

Peste două tone de furaje au fost mistuite de ...

Panică într-un bloc din Vaslui, în urma unui incendiu. 17 persoane au fost evacuate, trei dintre acestea ajungând la spital

Șaptesprezece locatari dintr-un bloc din zona gării din municipiul ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: