Home » Justitie » Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, Sorin Armeanu, implicat într-un accident învăluit în mister

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, Sorin Armeanu, implicat într-un accident învăluit în mister

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, Sorin Armeanu, a fost implicat, sâmbătă seară, într-un accident rutier petrecut pe raza comunei Miclești, eveniment în urma căruia nu s-au înregistrat victime. Poliția nu a vrut să ofere prea multe informații cu privire la eveniment și, mai ales, cine se face vinovat de producerea acestuia.

Eveniment rutier învăluit în mister, în care a fost implicat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, Sorin Armeanu. Accidentul s-a petrecut pe drumul național DN 24 Iași – Vaslui, mai exact în apropiere de intersecția cu drumul județean ce duce spre satul Miclești, în momentul în care șeful Parchetului Vaslui, aflat la volanul mașinii sale, s-a angajat în depășirea unui alt autoturism care intenționa să vireze spre stânga. Practic, cele două mașini s-au tamponat, însă fără a exista victime, susțin polițiștii.

În acest caz este vorba doar despre un eveniment rutier, fără a exista victime în urma coliziunii celor două autoturisme. Alte date pot fi oferite doar în baza Legii 544/2001 privind liberul acces la informațiile de interes public”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Alina Tonică.

Reprezentantul poliției nu a dorit să ne spună cine se face vinovat de producerea accidentului. Purtătorul de cuvânt a spus că aceste informații le vom obține în câteva zile, după ce solicitarea noastră scrisă va fi analizată de șeful Poliției Județene. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: