Home » Sport » Goluri multe și schimbare de lider, în campionatul județean de minifotbal

Goluri multe și schimbare de lider, în campionatul județean de minifotbal

Weekendul trecut fanii minifotbalului vasluian s-au reîntâlnit pe terenul sintetic al Liceului “Emil Racovitã” pentru startul returului editiei 2016-2017, un sezon ce se anunță a fi foarte disputat. Au avut ce vedea, pentru că toate echipele au reușit să înscrie. În cele peste trei ore de fotbal continuu au fost marcate nu mai puțin de 23 de goluri, o medie de aproape șase pe meci.

Cele mai multe goluri s-au marcat în partida dintre Smaratex Boys și Victoria Morandi. Echipa coordonată de Daniel Moșneagu și-a consolidat locul trei după ce a învins cu 8 – 2. Un alt duel cu foarte multe goluri, dar mult mai disputat, a fost cel dintre Inter Traian și Simba. Liderul turului, Inter Traian, a fost detronat după ce meciul s-a terminat nedecis, scor 4 – 4. De acest rezultat a profitat FC Zimbru, care a avut o misiune ușoară cu Redcon 1. A urcat pe primul loc, după ce a învins cu 4 – 1 o adversară care deși a început în forță turul nu mai emite pretenții la podium. Red Star și Spartanii s-au anihilat reciproc în meciul direct, scor final 2 – 2, spre deliciul primelor trei clasate. Emma a stat.

FC Zimbru ocupă primul loc, cu 21 de puncte. E urmată de Inter Traian cu 20 de puncte și Victoria Morandi cu 18. Red Star ocupă locul patru cu 16 puncte, iar Spartanii sunt pe cinci, cu 15 puncte. Simba ocupă locul șase, cu 11 puncte, iar Redcon1 are 10. Emma și Smaratex Boys ocupă ultimele două locuri, cu patru, respectiv zero puncte.

Sâmbătă va avea loc o etapă foarte interesantă pentru că lanterna roșie Smaratex Boys va sta, iar ocupantele locurilor șapte și opt au meci direct. Astfel vor avea loc meciuri de foc între primele șase clasate și cum determinarea poate surclasa talentul orice rezultat este posibil. Liderul FC Zimbru are teoretic misiunea cea mai ușoară pentru că va da piept cu Simba. Inter Traian va întâlni Red Star, iar în celălalt meci se duelează Victoria Morandi și Spartanii. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: