Home / Politic / PNL a numit om de la București ca să stea cu bățul între liberalii recalcitranți ai lui Tătaru

PNL a numit om de la București ca să stea cu bățul între liberalii recalcitranți ai lui Tătaru

Liberalii vasluieni nu s-au lăsat până nu s-au făcut de râs până la capăt în fața șefilor de la București. Ieri, conducerea centrală a partidului ar fi trebuit să intre în posesia componenței comisiei de organizare a alegerilor la PNL Vaslui, așa cum a cerut Raluca Turcan vineri, când fost în județ.

La ședința special programată la centru, șefa partidului a avut surpriza să afle – ghici ce? – că Nelu Tătaru, președintele interimar al filialei județene, nu a vrut să convoace Biroul Permanent Județean. Altfel spus, PNL Vaslui s-a prezentat la ședința de la București cu temele nefăcute.

În schimb, culmea sfidării, Tătaru și-a comunicat prin SMS preferințele în ceea ce privește componența comisiei.

Reamintim că, din cauza neînțelegerilor dintre liberali, Turcan a cerut ca din comisia de organizare a alegerilor să facă parte câte trei susținători ai fiecărui candidat la șefia filialei – Daniel Olteanu și Nelu Tătaru – iar președinte să fie o persoană neutră, de la centru.

Stabilirea comisiei trebuia să se facă în ședință BPJ, însă cum filiala județeană a PNL Vaslui este mai degrabă un sat fără câini, nu a avut cine să convoace această ședință.

În consecință, fiecare tabără a făcut propunerile separat. Din partea lui Olteanu din comisia de organizare a alegerilor vor face parte Vasile Vânătoru, primarul comunei Banca, Marius Ciocan, primarul de la Pochidia, și avocata Oana Iovu.

Tătaru a cerut prin SMS să-i fie puși următorii oameni: Dan Cain, Cristi Rusu, primarul de la Negresti, și Alexandru Nechifor.

Șefii PNL au decis ca președintele acestei comisii să fie senatoarea de Ilfov Nicoleta Pauliuc. Ea este cea care va avea misiunea de a corecta eventualele derapaje ale liberalilor care nu au fost în stare să se gospodărească singuri și de a veghea îndeaproape ca alegerile de la Vaslui să se desfășoare în mod transparent. (Simona MIHĂILĂ)

About Simona Vasile

x

Check Also

Au votat cu speranța ca românii să trăiască fericiți în țara lor

Ziua de duminică, 10 noiembrie, ...

Social-democrații bârlădeni au îndemnat electoratul să voteze cu inima

Mobilizare la urne. În ziua ...

Elevii bârlădeni au cele mai mici burse din țară! Boroș spune că nu sunt bani pentru majorarea cuantumului burselor școlare

Discuții aprinse, pe tema burselor ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: