Home » Sport » C.S „Budokan” Vaslui a obținut opt medalii la București. Daniel Cioată este dublu campion național.

C.S „Budokan” Vaslui a obținut opt medalii la București. Daniel Cioată este dublu campion național.

Clubul Sportiv C.S „Budokan” Vaslui a impresionat sâmbătă la Campionatul Național de Semi-Kempo și Full-Kempo, care a avut loc la București. A făcut deplasarea cu 11 sportivi și a obținut nu mai puțin de opt medalii, dintre care două de aur și una de argint.

La această competiție au fost înscriși 876 de sportivi, din care 712 au participat la proba de semi-kempo și 508 sportivi la proba de full-kempo. Efortul depus de sportivi a fost foarte mare, competiția a durat peste 16 ore, iar ultimul sportiv din lot a luptat în finală după ora 23.

Cele mai mari performanțe au fost obținute de Daniel – Theodor Cioată, care a cucerit două titluri de campion național, la semi – kempo și full – kempo. Paraschiv – Mihail Grosu a urcat tot de două ori pe podium, după ce a devenit vicecampion național la full – kempo și a luat bronzul la semi – kempo. Ștefania Procovanu, Agnes – Adriana Postu, Anda Mititelu și Cozmin – Ilie Grămadă au luat și ei locul III la semi – kempo. Au mai făcut parte din lotul clubului vasluian Alexandru Moroșanu, Marius Ignat, Rareș – Ștefan Pavel, Gabriel – Oliver Boariu și Vlad – Cristian Sîmpetru.

„Felicitări sportivilor pentru efortul și implicarea depusă, dorința de a câștiga s-a văzut în ochii fiecăruia dintre ei. Chiar și cei care nu au reușit să câștige un titlu de campion național sunt pentru mine campioni. Mulțumim părinților care au făcut parte din delegație, pentru ajutorul acordat pe timpul deplasării și al desfășurării competiției”, a declarat pentru Est News Maricel Tăbăcaru, președintele C.S „Budokan” Vaslui. (George PROCA)

About Tehno Redactor