Home » Sport » Internazionale Traian continuă seria invincibilă în Campionatul de futsal U19, cu o victorie la scor

Internazionale Traian continuă seria invincibilă în Campionatul de futsal U19, cu o victorie la scor

Echipa de futsal Internazionale Traian Vaslui U19 a început în forță returul. După ce a învins în prima partidă de la reluarea campionatului campioana en-titre CSM Politehnica Iași, marți a reușit încă o victorie convingătoare. A făcut spectacol și în fața propriilor spectatori, în Sala Sporturilor din Vaslui, unde i-a zdrobit pe cei de la Ceahlăul Futsal Piatra Neamț, scor 7 – 3. A fost a opta victorie consecutivă pentru vasluieni, care sunt singurii cu un parcurs perfect până acum și un avans de 12 puncte față de ocupanta locului doi.

Nemțenii au contat doar în prima parte, la finalul căreia conduceau surprinzător, scor 2 – 3. Vlăduț Dudău a deschis scorul, iar Codrin Epure a făcut 2 – 0 pentru Internazionale Traian. Alex Apostoae de la oaspeți a restabilit egalitatea după o dublă, iar Vlad Mihnea a stabilit scorul pauzei. Vlăduț Dudău a mai marcat și el o dată, iar dubla lui Robert Chirilă i-a readus pe vasluieni în avantaj, scor 5 – 3. Internazionale Traian și-a păstrat însă concentrarea până la fluierul final, timp în care a mai înscris de două ori, prin căpitanul Ovidiu Olaru și Alexandru Badit.

Din lotul deplasat de Internazionale Traian Vaslui au făcut parte portarii Iulian – Ștefan Chisca (12) și George Andone (1), alături de jucătorii de câmp Ovidiu Olaru (4 – căpitan), Alexandru Badit (5), Alex Tartarau (17), Andrei Chipcea (9), Robert Chirilă (8), Robert Roman (20), Vlăduț Alexandru Dudău (10), Gabriel Cosovăț (11), Codrin Epure (13), Mitu Popa (19), Sebastian Grigoraș (3), Ștefan Mihăilă (16) și Vlad Mocanu (18). Staff: Remus-Adrian Mustatea, Sebastian Florin Bădiț, Andreea Soos, Marius Ovidiu Afrasinei, Simion Tiberiu Chirica, dr. Luminița Ghiur și Bogdan Gheorghiță.

Internazionale Traian are un atac de milioane, cu 52 de goluri marcate în opt partide. Dar stă foarte bine si pe faza defensivă, cu doar 22 goluri primite până acum. Va întâlni marți, de la ora 16:00, ocupanta locului secund, Sănătatea Darabani.

La sfârșitul lunii, în perioada 27 – 29 martie are loc turneul Final 8 – Cupa României. Vasluienii vor juca în sferturi împotriva celor de la Colțea Brașov. În semifinale vor întâlni învingătoarea partidei dintre KSE Târgu Secuiesc și Muncitorul Reșița. Dacă se califică în ultimul act, adversarul va fi unul dintre formațiile CSM Politehnica Iași, Viitorul 2010 Buzău, Futsal Klub Odorheiu Secuiesc și Informatica Timișoara. (George PROCA)

About Tehno Redactor