Home » Administratie » Polițiști care apără hoții? Șeful Protecției Consumatorilor Vaslui acuză polițiștii că-i blochează controalele în teren

Polițiști care apără hoții? Șeful Protecției Consumatorilor Vaslui acuză polițiștii că-i blochează controalele în teren

Șeful Oficiului Județean pentru Protecția Consumatorilor Vaslui a reclamat, joi, că unii polițiști le blochează mașinile cu care merg în control la intrarea în sate, fiind ținuți astfel zeci de minute în loc pentru a le fi verificate documentele. Subprefectul Mircea Gologan i-a recomandat să sesizeze imediat conducerea Poliției în astfel de cazuri.

Comisarul șef adjunct al Oficiul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Vaslui s-a plâns, joi, în cadrul Comisiei de Dialog Social organizată la Prefectură, că s-a confruntat cu unele situații anormale în județ atunci când a mers în control la unele magazine sătești. Astfel, susține Constantin Vasilache, mașina comisarilor a fost oprită la intrarea în comună de către polițiști pentru verificarea amănunțită a documentelor șoferului și autoturismului.

Noi înțelegem că fiecare trebuie să-și facă meseria, însă nu este normal să fim ținuți 45 de minute la intrarea în sat să ne fie verificate actele. Când am ajuns în localitate, deja magazinele care trebuiau controlate erau închise”, a declarat șeful CJPC Vaslui, Constantin Vasilache.

Subprefectul Mircea Gologan i-a recomandat comisarului șef de la Protecția Consumatorilor să sesizeze imediat conducerea Poliției Județene atunci dacă mai apar astfel de situații. ”Vă rog să nu generalizăm și să acuzăm Poliția la modul general. Polițistul care va greși, va suporta consecințele. Astfel de situații trebuie transmise cu celeritate pentru a fi rezolva problema”, a precizat subprefectul Gologan. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: