Home » Sport » Pajura Huși a preluat fotoliul de lider în Liga a IV-a, după ce a învins FC 2007 Gârceni

Pajura Huși a preluat fotoliul de lider în Liga a IV-a, după ce a învins FC 2007 Gârceni

Ieri a avut loc o nouă etapă din Liga a IV-a de fotbal, iar cap de afiș a fost înfruntarea dintre primele două clasate. Spectacolul a fost din nou la el acasă, cu nu mai puțin de 16 goluri marcate în trei partide și schimbarea liderului.

Campioana en – titre Pajura Huși ocupă din nou prima poziție, după ce a învins FC 2007 Gârceni cu 2 – 1. Spectatorii au trebuit să aștepte fluierul final pentru a fi siguri de deznodământul partidei, după ce la pauză scorul era 0 – 0.

Vitis Șuletea și-a consolidat locul trei în clasament după ce a învins în deplasare la Juventus Fălciu, scor 2 – 5. Ca urmare a rezultatelor înregistrate diferența dintre prima clasată și ocupanta locului trei este acum de doar trei puncte.

Lupta pentru ultima poziție de play-off se anunță extrem de interesantă, cu patru formații care oferă fotbal de calitate rămase în cursă. FC 2002 Vaslui ocupă acum această poziție, însă Sporting Bârlad, Juventus Fălciu și Atletic Club Bârlad râvnesc și ele la locul patru. Sporting Bârlad a reușit o victorie de moral, în deplasare la Multim Perieni, scor 0 – 6. A fost a doua victorie consecutivă în 20017, după ce a învins și Atletic Club Bârlad cu 1 – 0, în restanța etapei trecute. Meciul dintre FC 2002 Vaslui și Atletic Club Bârlad a fost amânat, iar Unirea Banca a stat.

Liderul Pajura Huși are 34 de puncte, FC 2007 Gârceni are 33 de puncte, iar Vitis Șuletea 31. FC 2002 Vaslui ocupă locul patru cu 24 de puncte. Urmează Sporting Bârlad și Juventus Fălciu, ambele cu 21 de puncte. Iar pe locul șapte, cu 20 de puncte, este Atletic Club Bârlad. Unirea Banca are șapte puncte, iar Multim Perieni șase. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: