Home » Justitie » Autoturism căutat de autoritățile spaniole, descoperit la Vama Albița

Autoturism căutat de autoritățile spaniole, descoperit la Vama Albița

Polițiștii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albița au depistat vineri, la controlul de frontieră, un bărbat cu cetățenie româno-moldoveană, care conducea un autoturism căutat de autoritățile din Spania, în vederea confiscării.

Vladimir T, în vârstă de 58 de ani, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control necesare trecerii frontierei, la volanul unui autoturism marca Volkswagen Passat. Existând suspiciuni cu privire la proveniența autoturismului, lucrătorii vamali au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care s-a stabilit că autoturismul în cauză figurează în bazele de date ca „bun căutat pentru confiscare”, semnalare introdusă de Spania în luna septembrie a anului trecut.

Cu privire la aspectele constatate, Vladimir T. a declarat că este șofer al firmei care deține în proprietate autoturismul marca Volkswagen Passat și că nu are cunoștință despre faptul că acesta este furat.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire, iar autoturismul, în valoare de 12.000 lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: