Home » Justitie » Un șofer a făcut cascadorii și a ajuns cu mașina pe cupolă, după ce alcoolul i-a dat aripi

Un șofer a făcut cascadorii și a ajuns cu mașina pe cupolă, după ce alcoolul i-a dat aripi

Un șofer de 59 de ani a făcut cascadorii cu mașina și, într-o curbă dublă, a ajuns cu roțile în sus. Bărbatul a fost cel care a sunat la numărul de urgență 112 pentru a anunța accidentul, polițiștii având surpriza să constatate că avea o alcoolemie de 0,36 la mie.

Un șofer băut din Vaslui s-a crezut Schumacher și a încercat cascadoria vieții lui. Bărbatul a turat motorul mașinii sale și a încercat un viraj periculos pe varianta ce duce în zona industrială spre Bacău, în renumitul viraj de peste fosta cale ferată. Din păcate, manevra nu prea i-a ieșit astfel încât s-a răsturnat și a ajuns cu autoturismul pe cupolă. Fără să fi suferit răni grave, șoferul a reușit să iasă singur din mașină, iar apoi a sunat la numărul de urgență 112.

În urma testării cu aparatul alcooltest, s-a constatat că bărbatul avea o alcoolemie de 0,36 mg/litru alcool pur în aerul expirat. În consecință, având în vedere că nu se știa de când se afla acolo conducătorul auto, i s-au recoltat probe biologice de sânge la spital în vederea stabilirii exacte a alcoolemiei”, ne-a declarat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Loredana David.

Până la venirea rezultatelor de la Serviciul de Medicină Legală, polițiștii au întocmit dosar penal pe numele șoferului pentru vătămare corporală din culpă, în condițiile în care a suferit policontuzii de pe urma accidentului. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor