Home » Administratie » Un autobuz al Transurb Vaslui a „cedat” în trafic după doar 200 de metri de la plecarea din autogară

Un autobuz al Transurb Vaslui a „cedat” în trafic după doar 200 de metri de la plecarea din autogară

Un autobuz al societății locale de transport local din Vaslui a „cedat” în trafic după doar 200 de metri pe care ia parcurs de la plecarea din autogară. Călătorii au fost coborâți din mijlocul de transport în comun și lăsați cu ochii în soare, pe trotuar.

Situație neplăcută pentru mai mulți călători care au avut curajul să urce într-unul din autobuzele societății locale de transport în comun. La nici 200 de metri după ce a plecat din autogara mare și frumoasă a Transurb, un autobuz a ”cedat” chiar în primul sens giratoriu de pe strada Decebal. Șoferul a coborât și a deschis trapa de la motor, cu speranța că va rezolva problema și va putea relua cursa. Din păcate, eforturile sale au fost în zadar astfel încât călătorii au fost nevoiți să coboare și să aștepte, cu ochii în soare, un alt mijloc de transport în comun. Deocamdată, nu știm dacă le-au fost restituiți banii încasați și dacă conducerea Transurb a pus la dispoziție un alt autobuz pe aceeași rută, adică în suburbia Brodoc. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: