Home / Sanatate / Fosta telefonistă de la Spitalul Elena Beldiman” Bârlad a încercat să se sinucidă luând un pumn de pastile

Fosta telefonistă de la Spitalul Elena Beldiman” Bârlad a încercat să se sinucidă luând un pumn de pastile

Răzvan CĂLIN

O fostă angajată a Spitalului de urgență  ”Elena Beldiman” din Bârlad a ajuns ieri dimineață în stare gravă la Urgențe după ce a înghițit un pumn de xanax. Cel care a descoperit-o acasă a fost prietenul său, care a încercat să o trezească timp de câteva ore bune. Însă, femeia nu a reactionat. Speriat, omul a sunat imediat la 112 iar ambulanța a dus-o rapid la spitalul din localitate.

Reprezentanții spitalului ne-au declarat că femeia era ușor afazică în momentul în care a fost dusa la Urgențe. Dar era conștientă. Norocul ei este că a început să vomite, lucru care i-a ameliorat starea de sănătate. Chiar și așa, femeia a rămas în continuare internată în spital pentru monitorizare.

Fosta angajată a spitalului a lucrat mulți ani ca telefonistă a acestei unități. Cu câteva luni în urmă ar fi fost anunțată că va fi mutată la Garderobă, întrucât nu avea pregătirea necesară pentru a fi telefonistă, iar postul va fi ulterior scos la concurs. Nu a suportat ideea că va fi retrogradată și plătită mai prost. Ea mai trecuse odată prin această experiență în urmă cu ceva ani, când a fost mutată de la magazie pe postul de telefonistă. Așa că a ales să plece în străinătate la muncă, dar nici aici nu i-a mers mai bine, fiind nevoită să revină în țară. Disperată că în Anglia a eșuat, iar aici, la Bârlad, își abandonase postul de la spital, femeia a înghițit 40 de tablete de xanax.

About Razvan Calin

x

Check Also

29 de tineri din Berezeni și Fălciu se vor califica în meseria de tractorist

Direcția pentru Agricultură a Județului ...

Vacanțe în extrasezon, reduse cu până la 70%, pentru vasluienii care aleg “Litoralul pentru toți”

Cei care nu au ajuns ...

Cartierul Complex Școlar rămâne fără apă potabilă

Astăzi, în cartierul bârlădean Complex ...

%d blogeri au apreciat: