Home / Social / Tanacu, satul ”urmărit” de incendii. O femeie de 45 de ani, a treia victimă a flăcărilor în acest an

Tanacu, satul ”urmărit” de incendii. O femeie de 45 de ani, a treia victimă a flăcărilor în acest an

O femeie de 45 de ani, din Tanacu, a murit în urma unui incendiu petrecut în cursul nopții de marți spre miercuri, după ce vecinii au scos-o din casa cuprinsă de flăcări cu arsuri grave pe picioare. Alte două persoane din același sat și-au pierdut viața, tot în aceleași condiții, de la începutul acestui an.

Satul Tanacu pare să fie ”urmărit” de ghinionul incendiilor, după ce încă un localnic a căzut victimă a flăcărilor. De această dată este vorba despre o femeie, care și-a pierdut viața din cauza arsurilor grave suferite pe picioare și în urma intoxicării cu monoxidul de carbon rezultat în urma arderii unor obiecte din locuința sa. Incendiul a fost observat de către vecini, care au anunțat pompierii la numărul de urgență 112, iar apoi au scos-o pe proprietara imobilului afară, în speranța că-i vor putea salva viața. La locul incendiului, s-au deplasat un echipaj de stingere și unul de terapie intensivă mobilă.

În momentul sosirii la fața locului, victima era scoasă afară din casă de către vecini, fiind în stare de inconștiență și cu arsuri de gradele II și III pe picioare. Echipajul medical a început manevrele de resuscitare, dar, din păcate, a fost nevoit să constate decesul”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Petru Iftene.

Echipajul de pompieri a lichidat incendiul, a cărei cauză probabilă a fost un coș de fum neprotejat termic.

Femeia de 45 de ani este a treia victimă a unui incendiu petrecut, de la începutul acestui an, în localitatea Tanacu. Alte două persoane, de 73 și 81 de ani, și-au pierdut viața în incendii diferite, care au avut drept cauze tot probleme cu sobele sau coșurile de fum defecte. (Ionuț PREDA)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Regretul unui cizmar bârlădean, că breasla lui va dispărea în câțiva ani

Meseriașii sunt pe cale de ...

Ce comoară ascunde Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” din Bârlad?

Sala cu vitralii de la ...

La Vulturești vor fi condiții ca la oraș

Autoritățile din Vulturești și-au propus ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: