Home » Sport » Victoria Morandi și-a consolidat prima poziție la minifotbal

Victoria Morandi și-a consolidat prima poziție la minifotbal

Victoria Morandi și-a confirmat statutul de favorită și a obținut un nou succes în etapa a 12-a, în fața celor de la Red Star, scor 2 – 0. Echipa pregătită de Daniel Moșneagu are un meci în plus față de urmăritoarele Inter Traian și FC Zimbru. Meciul dintre cele două formații a fost amânat, la fel ca partida Emma – Simba. Meciul dintre Redcon 1 și lanterna roșie Smaratex Boys a fost destul de animat, cu nu mai puțin de opt goluri. Redcon1 s-a impus în cele din urmă cu 5 – 3. Spartanii a stat.

Liderul Victoria Morandi are 24 de puncte, cu trei mai multe decât Inter Traian și FC Zimbru. Chiar dacă una dintre ocupantele locurilor doi și trei va obține toate punctele în restanța din etapa trecută tot Victoria Morandi va fi pe prima poziție, datorită golaverajului superior. Red Star ocupă locul patru, cu 17 puncte, urmată de Spartanii, care au 15. Ambele au meci mai puțin disputat. Urmează Redcon1, cu 13 puncte și Emma cu 7 puncte și două meciuri mai puțin disputate. Lanterna roșie Smaratex Boys nu a obținut nici un punct până acum.

Victoria Morandi va putea fi depășită în clasament sâmbătă, pentru că va sta. Pentru asta Inter Traian și FC Zimbru trebuie să obțină patru puncte din următoarele două partide. Inter Traian va întâlni Emma, iar FC Zimbru pe Red Star. Spartanii va întâlni Redcon1, iar Simba pe Smaratex Boys. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: