Home » Sport » Duminică se reiau meciurile din Liga a V-a

Duminică se reiau meciurile din Liga a V-a

Așteptarea a luat sfârșit pentru formațiile angrenate în Liga a V-a de fotbal, care vor disputa duminică etapa a 9-a a competiției.

Cap de afiș în Seria I Vaslui Vest este derby-ul primelor două clasate, Viitorul Rebricea și Racova Pușcași. SMART Negrești are ocazia de a se apropia la un punct de locul doi, dacă obțin toate punctele cu lanterna roșie SC 2000 Lipovăț și Racova Pușcași învinge. În aceeași situație se află și Inter Sport Vaslui, care joacă în deplasare la Avântul Zăpodeni. Vulturul Bălteni primește vizita celor de la Voința Ștefan cel Mare.

Racova Pușcași ocupă primul loc, cu 19 puncte, după șase victorii și o remiză. Viitorul Rebricea ocupă locul doi cu 16 puncte, urmată de SMART Negrești și Inter Sport Vaslui, cu câte 12 puncte. Voința Ștefan cel Mare ocupă locul cinci, cu doar 9 puncte dar și un meci mai puțin disputat. Vulturul Bălteni e pe șase, tot cu 9 puncte. Avântul Zăpodeni și SC 2000 Lipovăț ocupă locurile șapte și opt, fiecare cu trei puncte obținute până acum.

Meciul etapei în Seria II Vaslui Est este confruntarea dintre Victoria 2013 Muntenii de Sus și Star Tătărani, ocupantele locurilor doi și patru. Prima clasată, Flacăra Muntenii de Sus, joacă în deplasare la FC Ghergheleu, ocupanta locului cinci. Avântul Solești are și ea un meci ușor, cu Viitorul Văleni. Dinamic Boțești caută a doua victorie din acest sezon, pe teren propriu, cu FC Rapid Brodoc.

Flacăra Muntenii de Sus e lider, cu 17 puncte, urmată de Victoria 2013 Muntenii de Sus, cu 13 puncte. Completează podiumul Avântul Solești, care are 11 puncte. Pe patru și cinci sunt FC Star Tătărani și FC Ghergheleu, care au câte 10 puncte și un meci în plus disputat față de celelalte formații. Viitorul Văleni e pe șase, cu 9 puncte, urmată de FC Rapid Brodoc, care are 7 puncte. Dinamic Boțești ocupă ultima poziție, cu 4 puncte.

Steaua Ivești are ocazia să își consolideze poziția secundă în Seria III Bârlad, dacă învinge Avântul Băcani. Liderul FDR Tutova are șanse mari să obțină cele trei puncte după deplasarea de la ultima clasată, Unirea Alexandru Vlahuță. FC Vinderei stă.

FDR Tutova are un parcurs perfect până acum, cu 18 puncte după șase partide. Steaua Ivești ocupă locul doi, cu 12 puncte, iar pe trei se află Avântul Băcani, cu nouă puncte. FC Vinderei și Unirea Alexandru Vlahuță ocupă locurile patru și cinci, cu 6, respectiv 3 puncte. Ambele au un meci în plus disputat față de celelalte echipe. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: