Home » Sport » RC Bârlad joacă sâmbătă cu RC Stejarul Buzău, în DNS

RC Bârlad joacă sâmbătă cu RC Stejarul Buzău, în DNS

Rugby Club Bârlad primește sâmbătă vizita echipei RC Stejarul Buzău, în cadrul etapei a 9-a din Divizia Națională de Seniori. Meciul va avea loc de la ora 13:00, pe stadionul Rulmentul din Bârlad.

Ambele formații caută prima victorie din acest an, după ce au pierdut în prima etapă de la reluarea competiției. În primul meci din 2017 RC Bârlad a fost învinsă cu 20 – 14 de CSM Bucovina Suceava. Sucevenii au punctat primii și au făcut 5 – 0, după care și-au dublat avantajul. Bârlădenii au reintrat în joc și au micșorat diferența, scor 10 – 7. Gazdele nu au cedat însă inițiativa și au mai câștigat cinci puncte. Bârlădenii s-au apropiat, scor 14 – 15, dar CSM Bucovina avea să spună ultimul cuvânt, stabilind scorul final, 20 – 14. Favorita noastră a fost lipsită de aportul a patru jucători importanți, chemați la echipa națională U20. În aceeași situație se regăsesc și pentru partida din weekend. Stejarul Buzău a pierdut etapa trecută cu RCM Galați, scor 17 – 27. Pentru Stejarul Buzau au marcat Teodor Nitu si Cornel Tatu cate un eseu, Teodor Nitu remarcandu-se si din fata butului cu doua transformari si o lovitura de pedeapsa.

RC Bârlad ocupă locul cinci, cu 16 puncte (4 bonus) și are nevoie de victorie pentru a se apropia la trei puncte de RC Stejarul Buzău, care au 22 de puncte. CSM Bucovina Suceava e lider, cu 30 de puncte, urmată de CS Știința Petroșani și CSM Bucovina Suceava, cu câte 23 de puncte.  CSUAV Arad e pe șase, cu nouă puncte, RCM Galați ocupă locul șapte, cu opt puncte, iar lanterna roșie CS Mănăștur are trei puncte. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: