Home » Administratie » Ambasadorul SUA în România vine la Vaslui, unde va oferi o serie de cărți Bibliotecii Județene “Nicolae Milescu Spătarul”

Ambasadorul SUA în România vine la Vaslui, unde va oferi o serie de cărți Bibliotecii Județene “Nicolae Milescu Spătarul”

Biblioteca Județeană “Nicolae Milescu Spătarul” Vaslui va inaugura joi, 6 aprilie, Raftul American, o donație de carte din partea Ambasadei SUA la București.
Cărțile, lucrări de referință, literatură americană clasică și contemporană, literatură pentru copii și tineret, lucrări de metodică a predării limbii engleze, materiale pentru perfecționarea cunoașterii limbii engleze, continuarea studiilor în SUA, precum și cărți despre politica externă, istoria și geografia Statelor Unite, vor fi oferite de ambasadorul Hans Klemm.
“Colecția oferă acces la resurse despre SUA, cultura și valorile americane. Donația va intra în patrimoniul Bibliotecii spre a sta la dispoziția profesorilor, elevilor și a publicului interesat. În județ, acum câțiva ani, au mai fost donate cărți la Liceul «Ștefan Procopiu», prin intermediul unui proiect inițiat de Corpul Păcii, dar donația de acum este prima de acest fel pentru Biblioteca Județeană Vaslui, care este o biblioteca publică”, a declarat Gelu Bichineț, directorul Bibliotecii “Nicolae Milescu Spătarul” Vaslui
După inaugurarea Raftului American la biblioteca vasluiană, ambasadorul SUA în România va avea o întâlnire cu prefectului județului, Isabel Bogdan, cu președintele Consiliului Județean, Dumitru Buzatu și primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: