Home » Administratie » Muntenii de Jos, singura comună care nu a finalizat inventarierea terenurilor

Muntenii de Jos, singura comună care nu a finalizat inventarierea terenurilor

Autoritățile locale au finalizat inventarierea terenurilor în 85 dintre cele 86 de comune, orașe și municipii din județ, a declarat, joi, în cadrul ședinței Colegiului Prefectural, directorul Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară, Daniela Chiper. Singura comună care nu a finalizat inventarierea terenurilor, potrivit legii, este Muntenii de Jos.

“Instituția noastră a participat activ prin colectivul de specialiști de care dispune și care au fost numiți în comisiile locale de inventariere conform legii, atât în activitatea de îndrumare tehnică, cât și la activitatea de verificare și recepție a lucrărilor depuse. La această dată, din totalul de 86 de unități administrative-teritoriale existente la nivelul județului Vaslui, a fost finalizată acțiunea de inventariere conform legii, pentru un număr de 85 de comune, municipii și orașe”, a declarat directorul OCPI, Daniela Chiper.
În cadrul ședinței Colegiului Prefectural au fost aprobate proiectul de
hotărâre privind aprobarea “Planului de acțiuni al județului Vaslui pe anul 2017” pentru realizarea obiectivelor derivate din Programul de Guvernare și proiectul de hotărâre privind aprobarea listei tipurilor de raportări ale membrilor Colegiului Prefectural către Instituția Prefectului și modalitatea de realizare a acestora. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: