Home / Sanatate / Un bărbat care a căzut din picioare pe stradă, trimis la Galați cu elicopterul SMURD

Un bărbat care a căzut din picioare pe stradă, trimis la Galați cu elicopterul SMURD

Răzvan CĂLIN

Un bărbat în vârstă de 60 de ani, din comuna Tutova, a fost salvat in extremis de ambulanțierii bârlădeni după ce i s-a făcut rău și a căzut din picioare. Incidentul s-a petrecut astăzi, în jurul orei 12.30, în satul Ciortolom, în timp că bătrânul se deplasa pe o uliță. La un moment dat, i s-a făcut rău și a căzut la pământ zvârcolindu-se. Un localnic care a asistat la întreaga scenă și-a dat seama că bătrânul e la ananghie și a sunat imediat la 112, solicitând ajutorul ambulanțierilor.

”În scurt timp, la fața locului a ajuns un echipaj de la Stația Bârlad, care i-a acordat omului primul ajutor. Bătrânul a fost găsit căzut pe stradă, inconștient, căci tocmai suferise un stop cardiac. După efectuarea manevrelor și procedeelor de rigoare, colegii au reușit să-l resusciteze”, a declarat pentru Est News medicul Daniel Ungureanu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță al Județului Vaslui.

Deși resuscitat și stabilizat, s-a decis totuși transportarea bătrânului la un spital din Galați, operațiune realizată cu ajutorul unui elicopter SMURD.

 

About Razvan Calin

x

Check Also

Primele echipamente medicale au ajuns la punctul de transfuzii Vaslui

Ana Rinder, directorul Spitalului Județean ...

Peste 700 de salariați ai SJU Vaslui își vor primi banii înapoi, reținuți din indemnizația de hrană

de Dănuț CIOBANU Salariații Spitalului ...

Feriți-vă de gripă! Optați pentru vaccinare!

În județul Vaslui nu s-a ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: