Google+
Home » Politic » (Video) Iulia Clisu, fosta șefă a tineretului PSD din Bârlad, și-a scos iarăși talentele la înaintare

(Video) Iulia Clisu, fosta șefă a tineretului PSD din Bârlad, și-a scos iarăși talentele la înaintare

Iulia Clisu, mândria Tineretului Social Democrat (TSD) Bârlad, le-a dat din nou motive de reală bucurie pesediștilor din județ. La patru ani după ce a făcut furori pe scena emisiunii ”Dansez pentru tine” de la Pro TV, talentata Iulia a evoluat. Aseară, fosta șefă a tinerilor social-democrați din Bârlad a cucerit noi culmi, obținând marele premiu la concursul de cântece ”Za-Za Sing”, a cărui primă ediție s-a consumat aseară la Antena 1.

Îmbrăcată într-o minusculă rochiță de culoarea partidului ce cu onoare îl reprezintă, frumoasa Iulia a cântat cu foc. Și pe note, și pe sub note, dar la cât de tare a strălucit, prea puțin a contat. Doar zâmbetul larg al tinerei a reușit să-l facă pe prezentatorul Liviu Vârciu să-și desprindă ochii când și când din decolteul interminabil care striga din toți rărunchii ”Sunt cupa C”.

Iulia Clisu a fost pentru scurt timp (2015-2016) șefa TSD Bârlad, statut pe care l-a obținut surprinzător de rapid, nu însă fără zâmbete ironice în colțul gurii din partea unor membri PSD, buni cunoscători ai unor secrete ce au șubrezit relații de prietenie și au distrus căsnicii. (Simona MIHĂILĂ)

 

Comments

comments

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: