Home / Social / Cu „telefonul” pe umăr…

Cu „telefonul” pe umăr…

Bârlădencele care au vizitat, zilele trecute, un magazin de îmbrăcăminte și încălțăminte din zona Stadion au confundat una dintre genți cu un obiect decorativ, respectiv un telefon de epocă.

Deși bârlădencele nu par a prefera moda excentrică, vânzătoarele magazinului respectiv au declarat reporterului Est News contrariul: „Șefii noștri au încercat în nenumărate rânduri să prospecteze piața, aducând câteva obiecte vestimentare și accesorii inclusiv genți din colecții avangardiste. Să știți ca nu am rămas cu ele în raft, dimpotrivă, bârlădencele sunt femei care doresc să fie în pas cu moda, cu tot ce apare nou și chiar excentric. Nu am avut decât două genți de tip telefon, dar deja una s-a vândut, a cumpărat-o o profesoară”.

Geanta de culoare gri sidefat, din piele ecologica, la un preț apropiat de 200 lei, imită aproape perfect telefonul retro. Un astfel de accesoriu nu poate fi purtat de oricine și nici oricum. Dacă geanta nu este încadrată într-un tot unitar, cu siguranță că va stârni amuzamentul celor din jur. Dacă, însă, va fi asortată la o îmbrăcăminte potrivită și va fi purtată de o persoană chic, cu o atitudine nonconformistă, în armonie cu fizicul, atunci excentrica geanta va fi un accesoriu care nu va ieși în evidență în sensul rău al cuvântului. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Vasluiul va fi în următorii ani unul din județele cu cei mai puțini salariați din România

de Dănuț CIOBANU  Județul Vaslui va avea în următorii ...

Epidemia de gripă a scumpit masca de protecție de peste trei ori

Ca la noi, la nimeni! În plină epidemie de ...

Bârlădeanul care a descoperit secretul unei vieți fără griji

de Mihaela NICULESCU Viața merită trăită fără griji inutile, ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: