Home » Justitie » Polițiștii vasluieni, mobilizați de Florii

Polițiștii vasluieni, mobilizați de Florii

De Florii, polițiștii Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui s-au aflat în stradă, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică și prevenirea producerii oricăror evenimente negative.
Polițiștii vasluieni au acționat suplimentar față de dispozitivul curent de ordine și siguranță publică, având ca prioritate prevenirea și descurajarea oricăror evenimente care ar putea afecta liniștea cetățenilor și intervenția rapidă în cazul unor sesizări cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

Astfel, pentru menținerea ordinii și siguranței publice, au fost asigurate patrule de siguranță publică, pedestre și auto. În fiecare zi, polițiștii rutieri au fost prezenți pe principalele drumuri naționale și europene pentru prevenirea accidentelor grave și fluidizarea traficului pe căile de acces din zona lăcașurilor de cult, în zonele în care s-au organizat manifestări religioase și cultural artistice de amploare. Pentru prevenirea accidentelor de circulație, polițiștii rutieri au acționat cu aparate radar pe raza întregului județ.

De asemenea, polițiștii au acționat pentru prevenirea și descurajarea evaziunii fiscale în domeniul achiziției și comercializării produselor alimentare. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: