Home » Sport » RC Bârlad a obținut prima victorie din acest an în DNS

RC Bârlad a obținut prima victorie din acest an în DNS

Rugby Club Bârlad a învins sâmbătă în deplasare la formația CSUAV Arad, scor 36 – 20. RC Bârlad a reușit cinci eseuri, o transformare și trei lovituri de pedeapsă. CSUAV Arad a marcat patru eseuri. A fost prima victorie din 2017 pentru bârlădeni în cadrul Diviziei Naționale de Seniori, care au obținut și punctul bonus ofensiv.

RC Stejarul Buzău a reușit a doua victorie consecutivă, scor 23-16, împotriva celor de la CSM Bucovina Suceava. CS Năvodari a avut de îndeplinit o formalitate cu lanterna roșie CS Manăștur, pe care a învins-o cu 66 – 5. Meciul dintre CS Știința Petroșani și RCM Galați a fost amânat pentru data de 20 mai.

RC Bârlad ocupă locul cinci, cu 21 puncte. CS Năvodari e lider, cu 35 de puncte, urmată de RC Stejarul Buzău, cu 26 de puncte. Pe locurile trei și patru, la egalitate de puncte sunt CS Știința Petroșani și CSM Bucovina Suceava, cu câte 23 de puncte. CSUAV Arad e pe șase, cu nouă puncte, RCM Galați ocupă locul șapte, cu opt puncte, iar lanterna roșie CS Mănăștur are trei puncte.

Bârlădenii primesc pe 22 aprilie vizita formației CS Știința Petroșani, pe stadionul Rulmentul din Bârlad.

Regulamentul ediției 2016-2017 din DNS prevede ca în faza a doua a competiției, după sfârșitul returului, să se joace doar meciuri eliminatorii și de clasament. Locurile 1-4 vor disputa semifinalele după sistemul locul 1 – locul 4 și locul 2 – locul 3, într-o singură manșă, pe terenul echipei mai bine clasate la finele sezonului regulat. Învingătoarele din semifinale urmează să joace finala mare pentru locurile 1-2 în DNS, iar învinsele finala mică pentru locurile 3-4, ambele partide fiind programate pe terenuri neutre. Pe același sistem se vor juca și meciurile de clasament pentru locurile 5-8, adică locul 5 cu locul 8, și locul 6 cu locul 7 în semifinale, pe terenul echipelor mai bine clasate, iar finalele între învingătoarele, respectiv învinsele din aceste partide vor avea loc pe terenuri neutre. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: