Home / Justitie / Ultima oră: Minorii care au jefuit Primăria Fălciu au fost prinși!

Ultima oră: Minorii care au jefuit Primăria Fălciu au fost prinși!

Răzvan CĂLIN

Cei doi hoți minori care în urmă cu câteva zile au furat un laptop din Primăria Fălciu au fost prinși de oamenii legii duminică după-amiază. Din informațiile pe care le avem, indivizii au fost depistați de polițiști în zona Stației CFR Bârlad.

”Într-adevăr, tinerii au fost prinși și în momentul de față sunt în audieri. Deocamdată, nu vă putem furniza mai multe informații pentru că audierile sunt în plină desfășurare”, ne-a declarat agentul șef principal Iulian Petre, de la Biroul de Presă al IPJ Vaslui.

Reamintim că la sfârșitul săptămânii trecute, cei doi minori au pătruns prin efracție în sediul Primăriei Fălciu de unde au sustras un laptop de la Serviciul de Contabilitate. Tot în aceeași noapte, dar anterior ”descinderii” de la primărie, cei doi au mai jefuit un magazin din sat, de unde au furat peste 200 de lei. Au încercat de asemeni să jefuiască și o bătrână care locuiește singură, dar au eșuat din cauză că femeia i-a simțit și a început să țipe, alertând vecinii. Cei doi minori sunt instituționalizai în Centrul de Reabilitare și Recuperare din Fălciu, care este, culmea, o unitate profilată (cel puțin teoretic!) pe reabilitarea și recuperarea minorilor delicvenți. Ambii minori au deja un palmares infracțional impresionant, fiind suspectați în alte 16 dosare de furt, toate faptele fiind comise pe raza comunei Fălciu, în ultima jumătate de an.

About Razvan Calin

x

Check Also

La Pogonești s-a finalizat rețeaua de canalizare

În comună s-au realizat mai ...

Replică de la Bârlad, pentru noul ministru al Muncii

Atac la declarațiile  Violetei Alexandru, ...

O femeie s-a dat drept șoferul accidentului învăluit în mister de la Roșiești. Un cititor Est News vine cu o dezvăluire șocantă

O femeie de 50 de ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: