Home » Justitie » Copiii de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Negrești au primit vizita polițiștilor, care le-au adus cadouri de Paște

Copiii de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Negrești au primit vizita polițiștilor, care le-au adus cadouri de Paște

Polițiștii vasluieni au continuat și în acest an tradiția începută în anul 1990, vizitând copiii instituționalizați la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Negrești pentru a le da cadouri de Paște.

Conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui și a Poliției Orașului Negrești, împreună cu polițiști din cadrul Compartimentului de Prevenire, au oferit dulciuri și daruri tradiționale specifice sărbătorilor pascale. Contravaloarea acestora a fost achitată prin contribuția benevolă a polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui.

Cei 155 copii care i-au întâmpinat pe polițiști, cu vârste cuprinse între 6 și 16 ani, au prezentat un program artistic, interpretând cântece specifice, sub coordonarea unui preot. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: