Home » Sport » Goluri multe, răsturnări de scor și lideri detașați în Liga a V-a de fotbal

Goluri multe, răsturnări de scor și lideri detașați în Liga a V-a de fotbal

Etapa a 10-a din seriile Ligii a V-a a fost extrem de spectaculoasă, cu 54 de goluri marcate în opt partide. Cele mai multe, 33, au fost opera fotbaliștilor care evoluează în Seria I Vaslui Vest. Două echipe au renăscut din propria cenușă după pauză, pentru a obține toate punctele puse în joc.

Cap de afiș în Seria I Vaslui Vest a fost duelul dintre ocupantele locurilor doi și trei. Inter Sport Vaslui a depășit-o în clasament pe Viitorul Rebricea, după ce a învins-o cu 6 – 2. Oaspeții conduceau la pauză cu 2 – 1, dar au clacat în repriza secundă, când au primit cinci goluri fără a reuși să marcheze. Liderul Racova Pușcași este la șapte puncte de principala urmăritoare și rămâne neînvinsă, după 6 – 3 cu Vulturul Bălteni. SMART Negrești și-a consolidat locul patru, după ce a dispus de Avântul Zăpodeni, scor 4 – 1. Meciul dintre SC 2000 Lipovăț și Voința Ștefan cel Mare a fost cel mai spectaculos al etapei. Meciul a fost foarte echilibrat în prima parte, iar la pauză oaspeții conduceau cu avantaj minim, scor 2 – 3. Ambele echipe au continuat festivalul de goluri și în repriza a doua, dar câștig de auză a avut Voința Ștefan cel Mare, scor final 4 – 7.

Racova Pușcași ocupă primul loc, cu 25 puncte, după opt victorii și o remiză. Inter Sport Vaslui ocupă locul doi cu 18 puncte, urmată de Viitorul Rebricea , cu 16 puncte. SMART Negrești e pe patru cu 15 puncte. Voința Ștefan cel Mare ocupă locul cinci, cu 12 puncte. Vulturul Bălteni e pe șase, cu 9 puncte. SC 2000 Lipovăț e pe șapte, cu 6 puncte, iar Avântul Zăpodeni ocupă locul opt, cu trei puncte obținute până acum.

Meciul etapei în Seria II Vaslui Est a fost confruntarea dintre Star Tătărani și Avântul Solești. Oaspeții au condus cu 2 – 0 la pauză, dar au fost surclasați în partea secundă, când au primit trei goluri fără a replica pe tabela de marcaj. Liderul Flacăra Muntenii de Jos a câștigat cu 3 -0 în fața formației Victoria 2013 Muntenii de Jos, care s-a retras din campionat. Viitorul Văleni a câștigat cu același scor, după neprezentarea formației Dinamic Boțești. Meciul dintre FC Rapid Brodoc și FC Ghergheleu a fost de asemenea aprig disputat. După ce scorul era alb la pauză, în partea secundă s-au marcat nu mai puțin de cinci goluri. Gazdele au învins în cele din urmă, scor final 3 – 2.

Flacăra Muntenii de Sus e lider, cu 23 puncte, urmată de FC Star Tătărani, cu 16 puncte. Completează podiumul Avântul Solești, cu 15 puncte. E urrmată de Viitorul Văleni, Victoria 2013 Muntenii de Sus și FC Rapid Brodoc, care au 13 puncte. Pe șapte se află FC Gergheleu, cu 10 puncte, iar pe opt e Dinamic Boțești, cu patru puncte.

FDR Tutova și-a consolidat prima poziție în Seria III Bârlad după ce a învins principala contracandidată, Steaua Ivești, scor 3 – 1. Avântul Băcani e la trei puncte de ocupanta locului doi, după ce a învins cu 7 – 0 pe FC Vinderei.

FDR Tutova are un parcurs aproape perfect până acum, cu 21 puncte după opt partide. Steaua Ivești ocupă locul doi, cu 15 puncte, iar pe trei se află Avântul Băcani, cu 12 puncte. FC Vinderei și Unirea Alexandru Vlahuță ocupă locurile patru și cinci, cu 6 puncte. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: