Home » Invatamant » Iepurașul vine, astăzi, la copiii din Banca

Iepurașul vine, astăzi, la copiii din Banca

Astăzi, iepurașul va veni la 50 de copii cu vârste între 3 și 18 ani, din câteva sate ale comunei Banca. Aceștia vor primi pachete cu haine și dulciuri, din partea oamenilor de bine și Centrului de Primire în Regim de Urgență pentru Copilul Abuzat, Neglijat și Exploatat (CPRU CANE) din cadrul Complexului de Servicii Comunitare nr. 1 Bârlad.

În apropierea sărbătorii pascale, cei opt minori aflați în acest moment la CPRU CANE Bârlad, și ei copii cu situații dificile, vor dărui cadouri de Paște altor copii necăjiți din mediul rural. Produsele, haine și dulciuri, au fost dăruite cu câteva săptămâni în urmă copiilor de la CPRU CANE, de către bârlădeni care au dorit să rămână anonimi. Pentru că sunt suficiente, specialiștii DGASPC Bârlad s-au gândit că ar fi bine să ajungă și la copiii defavorizați din satele limitrofe orașului. În acest fel, pe lângă acțiunea caritabilă, copiii de la CPRU CANE au posibilitatea să dăruiască, la rândul lor, și altor copii aflați în situații dificile.

Reprezentanții comunității bârlădene și-au făcut un obicei, de a veni cu produse alimentare, haine și jucării, la copiii și adolescenții de la CPRU CANE, dar și de la alte centre. De Paște sau de Crăciun, vin cu produse alimentare specifice sărbătorii, aducând astfel zâmbete pe chipurile copiilor nefericiți, pentru care bucuria este un sentiment prea puțin cunoscut. De Crăciun, tot cu sprijinul bârlădenilor, DGASPC a distribuit pachete copiilor din Ciocani și Coroiești, sate cu foarte mulți copii proveniți din familii dezorganizate și sărace. Astăzi, este rândul copiilor din Banca să primească daruri de la „iepurașii” aflați în grija DGASPC Vaslui. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: