Home / Justitie / La un pas de tragedie. Un camion și o dubiță s-au ciocnit pe DE 581!

La un pas de tragedie. Un camion și o dubiță s-au ciocnit pe DE 581!

de Răzvan CĂLIN

Un accident spectaculos petrecut pe Drumul European (DE) 581, pe raza comunei Banca, a fost la un pas de a se transforma într-o tragedie cumplită. În accident au fost implicate un autocamion și o autoutilitară.

”Din primele cercetări efectuate la fața locului de către colegii de la Biroul Drumuri Europene și Naționale, s-a stabilit că totul s-a petrecut în jurul orei 16. Autocamionul circula din direcția Vaslui către Bârlad și era condus de un bărbat în vârstă de 48 de ani. Din sens opus, circula o autoutilitară, la volanul căreia se afla un bărbat de 54 de ani. Se pare că la un moment dat, șoferul dubiței a intrat într-o depășire neregulamentară și când încerca să revină revenit pe sensul său de mers a fost acroșat de autocamion. Șoferul camionul a încercat să evite coliziunea cu dubița, dar nu a reușit, din păcate”, ne-a declarat agent șef principal Iulian Petre, de la Biroul de Presă al IPJ Vaslui.

În urma impactului, ambele autovehicule au fost avariate. Conducătorul auto al dubiței a suferit câteva policontuzii și a fost transportat cu ambulanța sosită la fața locului, la Spitalul Județean de Urgență Vaslui. Din câte se pare, bărbatul nu a suferit răni foarte grave, însă a fost supus unor investigații medicale amănunțite. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea exactă a circumstanțelor în care s-a produs accidentul.

About Razvan Calin

x

Check Also

Trafic infernal pe străzile din Bârlad

Mașini bară la bară, ca ...

712 asistenți maternali trebuie să restituie Protecției Copilului Vaslui peste 2 milioane lei

de Dănuț CIOBANU 712 asistenți ...

Șoseaua de centură a municipiului Vaslui intră în proiectare

de Dănuț CIOBANU Proiectanții vor ...

%d blogeri au apreciat: