Home / Justitie / Două fetițe călcate de mașină la Bârlad!

Două fetițe călcate de mașină la Bârlad!

Răzvan CĂLIN

Puțin a lipsit ca un accident rutier petrecut ieri la Bârlad să nu se transforme într-o tragedie de proporții, după ce o mașină a lovit două minore chiar în centrul orașului. Totul s-a petrecut în jurul orei 12.35,  pe principala arteră a Bârladului – Bulevardul Republicii – în zona Crolux.

”Un autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 35 de ani, circula din direcția SC Rulmenți SA către Centrul Civic. În momentul în care a ajuns în zona Crolux, a surprins și a accidentat ușor două minore. Acestea se angajaseră brusc în traversarea străzii printr-un loc nemarcat corespunzător și fără să se asigure”, ne-a declarat agentul șef principal Iulian Petre, de la Biroul de Presă al IPJ Vaslui.

În scurt timp, la fața locului au ajuns atât echipaje de la Biroul Poliției Rutiere Bârlad, cât și de la Stația de Ambulanță din localitate. După ce li s-au acordat primele îngrijiri, fetele au fost transportate la Spitalul de urgență ”Elena Beldiman” din Bârlad. Aici au fost diagnosticate cu diverse contuzii, însă, din fericire, viața nu le-a fost pusă în pericol.

”Minorele au fost supuse unei serii de investigații medicale amănunțite și, din fericire, nu s-au descoperit leziuni grave. Cel mai probabil nici nu se va impune internarea acestora, căci starea lor de sănătate era bună, scăpând doar cu câteva ușoare contuzii”, ne-a declarat Adrian Gheorghiu, purtătorul de cuvânt al spitalului bârlădean.

Cât privește șoferul, a fost testat cu aparatul alcooltest, dar rezultatul a fost negativ. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

About Razvan Calin

x

Check Also

Tone de apă și suc, donate Spitalului Județean Vaslui de Crucea Roșie

Tone de apă și suc produs de una dintre ...

Bătrânii și persoanele izolate la domiciliu, ajutate cu alimente de către Episcopia Hușilor

Bătrânii care nu se pot deplasa și persoanele izolate ...

Două fete dispărute dintr-un centru din Bârlad al Protecției Copilului, găsite hoinărind prin Tecuci

Două fete de 13 și 16 ani, aflate în ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: