Home / Justitie / Patru persoane, cercetate de Poliție după ce au agresat și fugărit cu cuțitele un echipaj medical de la Ambulanță

Patru persoane, cercetate de Poliție după ce au agresat și fugărit cu cuțitele un echipaj medical de la Ambulanță

Patru persoane de etnie rromă din Negrești sunt cercetate de Poliție pentru amenințări și loviri sau alte violențe după ce au agresat și fugărit cu cuțitele un echipaj medical de la Ambulanță în momentul în care intervenea la un caz. Asistentul și șoferul ambulanței au abandonat mașina de serviciu și au fugit pentru a scăpa de furia agresorilor.

Incidentul s-a petrecut într-un cartier din orașul Negrești, în momentul în care echipajul medical intervenea în cazul unei adolescente de 16 ani, cu sângerări în zona vaginală. Deranjați de întrebările adresate la telefon de către dispecerul de serviciu, rudele tinerei i-au agresat pe asistentul și șoferul mașinii de ambulanță în momentul în care a ajuns la locul solicitării.

Când au ajuns la locuința pacientei, rudele au sărit cu iataganele la echipajul medical, căutând-o în ambulanță pe femeia din dispecerat care a cerut amănunte despre starea adolescentei. În acel moment, asistentul aflat în autosanitară a reușit să iasă pe ușa din spate și a fugit, la fel ca și ambulanțierul aflat la volan, cei doi abandonând mașina de serviciu”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui, medicul Dan Ungureanu.

Cei doi angajați ai SAJ și-au alertat colegii din dispecerat, aceștia cerând sprijinul Poliției și al Jandarmeriei. Însoțiți de forțele de ordine, asistentul medical și șoferul autosanitarei au revenit la locuința adolescentei, pe care au preluat-o cu ambulanța și au transportat-o la Spitalul Județean de Urgență Vaslui.

Însă, susțin reprezentanții Poliției Județene Vaslui, nici unul dintre cei care amenințase echipajul medical nu a mai fost găsit la locul incidentului. ”Ca urmare a conflictului spontan izbucnit între cadrele medicale și patru persoane din localitatea Negrești, se vor face cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințări, respectiv loviri sau alte violențe”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Iulian Petre.

Asistentul medical implicat în incident a rămas și el internat în spital în momentul în care a transportat adolescenta la unitatea medicală, în condițiile în care a suferit un puseu de tensiune arterială.

About Mihai Vasile

x

Check Also

Incendiu la Cănțălărești, unde au ars peste 3,5 hectare de vegetație uscată

Un puternic incendiu de vegetație a cuprins un câmp ...

Crește numărul pacienților diagnosticați cu gripă, în județ

Numărul cazurilor de gripă continuă să crească în județ, ...

Peste 20 de hectare de vegetație uscată, mistuite de flăcări la Muntenii de Sus, în urma unui puternic incendiu

Peste 20 de hectare de vegetație uscată au fost ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: