Home » Administratie » Depunerea situațiilor financiare de agenții economici și înlesnirile la plată, printre temele abordate de AJFP Vaslui într-o întâlnire cu contribuabilii din județ

Depunerea situațiilor financiare de agenții economici și înlesnirile la plată, printre temele abordate de AJFP Vaslui într-o întâlnire cu contribuabilii din județ

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Vaslui (AJFP) găzduiește pe 26 aprilie, de la ora 11.00, o întâlnire cu contribuabilii din județ. Evenimentul va avea loc în sala de ședințe din incinta instituției, situată la etajul II.

Vasluienii vor fi puși la curent cu informații utile referitoare la depunerea situațiilor financiare de către agenții economici, înlesniri la plată, prezentarea serviciilor oferite de Agenția Națională de Administrare Fiscală. De asemenea vor afla noutăți și modificări legislative și care sunt obligațiile declarative și de plată în luna aprilie 2017.

Pentru a participa la întâlnirile organizate de noi contribuabilii se pot programa prin intermediul ,«Formularului de asistență» de pe site-ul Agenției Naționale de Administrare Fiscală”, a declarat Nelu Sava, șeful AJFP Vaslui. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: