Home / Social / Aproape 7.000 de gospodării din județ nu au curent electric la această oră! Primarii sunt disperați!

Aproape 7.000 de gospodării din județ nu au curent electric la această oră! Primarii sunt disperați!

Avariile pricinuite de viscol au făcut ca în acest moment aproape 7.000 de gospodării să nu aibă curent electric. Localitățile în care echipele de intervenție ale Delgaz încearcă realimentarea cu energie electrică sunt Bogdana, Stanilesti, Dimitrie Cantemir, Crețesti, Oltenesti, Vinderei, Viisoara, Duda Epureni, Dodesti, Banca, Suletea, Vutcani și Rosiesti.

Robert Ciprian Tamaș, primarul comunei Șuletea, a postat pe contul său de socializare că, potrivit informațiilor primite de la reprezentanții companiei Delgaz, remedierea avariei ar putea dura minimum 10 zile și maximum 30. Un adevărat coșmar atât pentru consumatorii casnici, cât și pentru întreprinzărorii privați a căror activitate ar fi serios compromisă de lipsa curentului electric.

Contactați de Cristian Lapa, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Vaslui, cei de la Delgaz au infirmat această teorie, dar nu au putut preciza exact cât va dura până ce localitățile în cauză vor avea iarăși energie electrică.

Compania are în teren doar 8 echipe de intervenție, în timp ce numărul de posturi de transformare nealimentate este de 74. (Simona MIHĂILĂ)

About Simona Vasile

x

Check Also

Ultima oră! Incendiu la Huși!

Pompierii secției din Huși intervin ...

Proiectul drumului strategic în valoare de 222 milioane de lei intră în execuție

de Dănuț CIOBANU  În următoarele ...

Eveniment inedit, organizat de Asociația Culturală „Constantin Hamangiu” din Bârlad

Activitatea din acest an a ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: